CUM COMAND

Modalitatea de cumparare a produselor din magazinul online www.dermagio.ro este foarte simpla si rapida. Comanda minima este de 100Ron. Puteti face comenzi si fara autentificare la numarul de telefon 0740010083 si pe e-mail: info@dermagio.ro 

 

AUTENTIFICARE

Pentru a emite o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati. Trebuie sa accesati optiunea "Autentificare" (dreapta sus), "Aveti deja cont la noi?". Introduceti adresa de e-mail si parola aferenta contului dvs si click pe "Log In".

In cazul in care nu ati mai comandat trebuie sa va creati nu cont nou, folosind o adresa de e-mail valida pe care sa o introduceti in „Creati un cont”. Retine-ti adresa de e-mail si parola pentru viitoarea autentificare.

 

COS
Atunci cand intalniti produsele dorite click pe butonul „Adauga in cos” pentru fiecare produs in parte. In partea dreapta-sus aveti cosul de cumparaturi , unde puteti vizualiza produsele alese si valoarea acestora.

 

FINALIZEAZA COMANDA

In momentul in care doriti sa realizati comanda, apasati butonul „Finalizare comanda” si veti intra in "Sumar cos cumparaturi":

In cazul in care aveti un cupon de reducere va rugam sa introduceti codul in "Cupoane" si sa dati click pe "Valideaza cupon".

1. Adresa - vor apare adresa de livrare, de facturare si numarul de telefon mobil pe care le-ati introdus la crearea contului. Adresa de livrare, cat si cea de facturare se pot modifica de la „Actualizare” sau puteti introduce alta adresa la „Adauga o noua adresa”.

2. Transport - va rugam sa alegeti modalitatea de transport dorita: "Curier" sau "Posta" 

3. Termenii Serviciului - va rugam sa cititi si sa bifati aceasta optiune pentru ca sa puteti sa mergeti mai departe cu plata comenzii.

4. Plata - plata la livrare (ramburs) se preia automat si trebuie sa dati clik pe "Plateste in sistem ramburs".

 

CONFIRMARE

In final apasati butonul „Confirm comanda’’ pentru a emite comanda.

In cateva minute veti primi pe e-mail introdusa factura Proforma. Factura o puteti regasi si in "Contul meu", "Istoric si detalii pentru comenzile mele”.

Dupa efectuarea comenzii de catre dvs., veti fi contactat telefonic inainte de livrare, pentru confirmare, de catre reprezentantul firmei noastre, motiv pentru care va rugam sa specificati in datele de contact un numar de telefon valid. In cazul in care comanda nu este confirmata telefonic, livrarea nu se va face, urmand ca in termen de 24-72 de ore sa fie anulata.

 

TIMP DE LIVRARE

In intervalul 1-4 zile lucratoare, functie de existenta in stoc a produselor comandate, se va livra coletul cu marfa solicitata prin intermediul Curieratului Rapid.

Pentru perioada sarbatorilor (Craciun, An Nou, Paste etc.) timpul de livrare creste pana la 4-5 zile pentru zilele lucratoare cu Curier Rapid. Pentru a preveni neplacerile create de intarzierile transportatorilor in perioada sarbatorilor va rugam sa apreciati timpul de livrare aproximativ dupa cele specificate mai sus.


Newsletter